Do zrobienia zielonego i czerwonego lukru użyto barwników spożywczych, które są dostępne w wielu sklepach spożywczych i supermarketach.
Aleksandra Polewska - Wianecka
Po co kupować, nawet te najpiękniejsze z piernikowych galerii, skoro wypiekanie ich i dekorowanie to taka wspaniała zabawa w długie, chłodne, grudniowe wieczory? Zobaczcie jakie cuda powstawały w konińskich kuchniach przez ostatnie lata.
Ciasto malinowe "Pianka"
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.