Potrawy z jesiotra - Mistrzostwa Polski po raz drugi
W marcu ubiegłego roku Hotel Atut był gospodarzem pierwszych Mistrzostw Polski w Jesiotrze i Kawiorze.
Wykwintne dania z jesiotra oceniali jurorzy ale próbowali ich również goście.
Także w tym roku w Licheniu polscy mistrzowie kuchni pokażą co można zrobić z tej ryby - 12 marca 2016 r.
Podczas II Mistrzostw Polski w potrawach z kawioru i jesiotra będzie okazja spróbowania dań, nie tylko podczas zawodów kulinarnych ale również w obiekcie. Gęś i jesiotr to bowiem specjalność hotelu
II Mistrzostwa Polski w Potrawach z jesiotra i kawioru już 12 marca 2016r.!
Na zdjęciach - Potrawy z jesiotra - Hotel Atut - Mistrzostwa Polski Polski 2015
Konin.naszemiasto.pl Dołącz do naszej społeczności na Facebooku!
Wywiad z prezesem Jagiellonii Białystok Wojciechem Pertkiewiczem
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?