Warsztaty kulinarne odbyły się z inicjatywy rodziców. Najmłodsi mieli okazję przygotować wielkanocne zajączki z ciasta drożdżowego.
- Celem warsztatów jest kształtowanie dobrych nawyków żywieniowych, rozwijanie umiejętności manualnych, a jednocześnie pokazanie przez wspólną zabawę, że praca w kuchni może być przyjemną zabawą - mówi Katarzyna Hryciuk, prowadząca warsztaty.
Dzieci swoimi wypiekami obdarowały dyrekcję oraz wychowawców, dzięki którym również te zajęcia mogły się odbyć. Kolejne warsztaty już w kwietniu.
Konin.naszemiasto.pl Dołącz do naszej społeczności na Facebooku!
Jak postępować, aby chronić się przed bólami pleców
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?