W szczególności docenili oryginalność deseru: malinowego kremu z wątróbką na ciasteczku korzennym oraz polędwiczkę sous vide na puree z dynii. Uczniowie na przystawkę podali ravioli wypełnione wieprzowiną z oliwą koperkową i serem pecorino. Jury oceniało smakowitość, oryginalność i pracę zespołową. Warto dodać, że w ostatnim czasie również udziałem w prestiżowym konkursie barmańskim Monin Junior Cup, który odbył się w Warszawie może pochwalić się Bartek Trawiński, który już kolejny raz wziął udział w zmaganiach młodych barmanów z całej Polski.
Pismak przeciwko oszustom, uwaga na Instagram
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?