MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie lodów zacznij od odmierzenia wszystkich...
fot. Katarzyna Puczyńska

Stary przepis na domowe lody - tak robiły je nasze babcie. Zobacz, jak przygotować tradycyjne lody, które smakują jak mrożony kogel-mogel

Tradycyjne lody na żółtkach. Krok 1

Przygotowanie lodów zacznij od odmierzenia wszystkich potrzebnych składników. Umyj lub sparz jajka. Oddziel żółtka od białek. Białka możesz wykorzystać do zrobienia bezy, np. z tego przepisu: Beziki a'la beza Pavlova, z kremem i malinami

Zobacz również

Mieszkańcy Czerwionki w najbliższym czasie nie skorzystają z tężni w Parku Furgoła

NOWE
Mieszkańcy Czerwionki w najbliższym czasie nie skorzystają z tężni w Parku Furgoła

Sukces uczniów olkuskiego „Ekonomika”

Sukces uczniów olkuskiego „Ekonomika”

Polecamy

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach