Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Smak jesiotra w Licheniu

Krzysztof Nowak
Krzysztof Nowak
W hotelu Atut w Licheniu trwa realizacja filmu promocyjnego w ramach projektu Smaki Wielkopolski. Smakowitego jesiotra przyrządza znany kucharz Andrzej Gołąbek. Film będzie można wkrótce oglądać na stronach internetowych Głosu Wielkopolskiego.

Smaki Wielkopolski to projekt promujący najciekawsze kulinarnie miejsca i potrawy w regionie. W ciekawych sceneriach i zawsze w oparciu o najlepsze produkty powstają najbardziej wykwintne dania, przygotowywane ręką kucharskiego mistrza – Andrzeja Gołąbka.

Kolejny z serii filmów powstaje właśnie w hotelu Atut w Licheniu. Partnerami produkcji są Kaiser Caviar i firma Danmis. Tym razem na planie powstaje potrawa, jakiej nie powstydziłaby się kuchnia z lokalu szczycącego się gwiazdkami Michelina: jesiotr podany na czarnej soczewicy z dressingiem i warzywami.

- Jesiotr to królewska ryba, ale niełatwa w przygotowaniu. Jednak gotowanie w takiej scenerii, bo przecież hotel Atut znany jest z mistrzostw polski w potrawach z jesiotra i kawioru, to prawdziwa przyjemność – mówi Andrzej Gołąbek.

Gotową produkcję video będzie można wkrótce oglądać na stronie Głosu Wielkopolskiego (https://gloswielkopolski.pl/smaki-wielkopolski). Tam też znajdziecie wiele innych odcinków z tej serii, nakręconych w najciekawszych miejscach w regionie. Zapraszamy.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Powrót reprezentacji z Walii. Okęcie i kibice

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na konin.naszemiasto.pl Nasze Miasto