MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w wyniku długiej styczności z wodą tracą swój smak i...
fot. 123 RF

Produkty spożywcze, których nie powinno się myć przed gotowaniem, a zazwyczaj to robimy!

Grzyby

Grzyby w wyniku długiej styczności z wodą tracą swój smak i aromat, są jak gąbka, która chłonie wodę. A więc jak je wyczyścić? Igliwie i piasek usuwamy szczoteczką lub ewentualnie mokrą szmatką. Jeśli koniecznie chcemy je umyć pod wodą to tak, aby miały jak najkrócej styczność z wodą.

Zobacz również

Sabalenka: „W Roland Garros Cię dopadnę”. Świątek: „Zobaczymy” [WIDEO]

NOWE
Sabalenka: „W Roland Garros Cię dopadnę”. Świątek: „Zobaczymy” [WIDEO]

Nie macie planów na niedzielę? Przyjdźcie na festiwal baniek mydlanych i kolorów

Nie macie planów na niedzielę? Przyjdźcie na festiwal baniek mydlanych i kolorów

Polecamy

Zaginęła 76-latka z Gdańska. Widziałeś Alicję Rucińską?

Zaginęła 76-latka z Gdańska. Widziałeś Alicję Rucińską?

Pożegnanie Mateusza Jachlewskiego z piłką ręczną

Pożegnanie Mateusza Jachlewskiego z piłką ręczną

W IV lidze Grom Nowy Staw przegrał na wyjeździe z Gryfem Wejherowo

W IV lidze Grom Nowy Staw przegrał na wyjeździe z Gryfem Wejherowo