MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nie powinno się smażyć mięsa wyjętego prosto z lodówki....
fot. Blendbloke Pixabay.com

Najgorsze błędy podczas przyrządzania mięsa. Niektóre z nich mogą mieć wpływ na twoje zdrowie!

Smażenie zimnego mięsa

Nie powinno się smażyć mięsa wyjętego prosto z lodówki. Warto odczekać 10-15 minut i dopiero zacząć jego przyrządzanie. Istnieje ryzyko, że mięso na wierzchu będzie wyglądało na gotowe do spożycia, jednak w środku surowe. A każdy wie, co się może wiązać ze zjedzeniem surowego mięsa.

Zobacz również

Śmiertelny wypadek na drodze z Wrocławia do Legnicy. Jedna osoba nie żyje, 3 są ranne

Śmiertelny wypadek na drodze z Wrocławia do Legnicy. Jedna osoba nie żyje, 3 są ranne

Niemieckie media doceniły dobrą postawę BVB. Jednak Real znów był niezawodny

Niemieckie media doceniły dobrą postawę BVB. Jednak Real znów był niezawodny

Polecamy

Młoda koninianka zaginęła w Holandii

GORĄCY TEMAT
Młoda koninianka zaginęła w Holandii

Jakie buty na lato wybrać, a których unikać? Posłuchaj rad eksperta ortopedii

ROZMOWA
Jakie buty na lato wybrać, a których unikać? Posłuchaj rad eksperta ortopedii

Kolor stolca, który może wskazywać na raka jelita grubego. Czy to ciebie dotyczy?

Kolor stolca, który może wskazywać na raka jelita grubego. Czy to ciebie dotyczy?