Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Drzwi Otwarte w PWSZ Konin - 2017 [ZDJĘCIA]

Beata Pieczyńska
Drzwi Otwarte PWSZ Konin
Drzwi Otwarte PWSZ Konin Beata Pieczyńska
Drzwi Otwarte w PWSZ Konin - 2017 - w tym roku 18 marca. Uczelnia czeka na uczniów klas maturalnych i wszystkich zainteresowanych w sobotę - a nie jak do tej pory w ciągu tygodnia.

Drzwi Otwarte w PWSZ Konin - 2017 - w tym roku 18 marca.

W roku akademickim 2017/2018 PWSZ Konin proponuje studia na kilkunastu kierunkach licencjackich i inżynierskich oraz na trzech kierunkach studiów magisterskich. Są to: filologia (angielska z językiem niemieckim oraz niemiecka z językiem angielskim), zarządzanie i inżynieria produkcji (transport i logistyka produkcji oraz zarządzanie infrastrukturą techniczną) i zdrowie publiczne (socjoterapia oraz żywienie człowieka zdrowego i chorego) – po otrzymaniu zgody MNiSW na jego prowadzenie. Zarządzanie i inżynieria produkcji oraz zdrowie publiczne to nowości.

Tegoroczni abiturienci będą mogli nie tylko zobaczyć uczelnię od środka, ale też ‒ co najważniejsze ‒ porozmawiać ze studentami i wykładowcami. Stoiska zapowiadają się ciekawie. Swoją ofertę i możliwości przedstawią, jak co roku, samorząd studencki i studenckie koła naukowe. Będzie także obecne Akademickie Centrum Językowe PWSZ w Koninie, które prowadzi naukę języków: dla dzieci i dorosłych, dla indywidualistów oraz firm.

Drzwi PWSZ w Koninie będą dla maturzystów tego dnia otwarte od godz. 11.00 do 13.00. w budynku przy ul. Przyjaźni 1.

Natomiast rekrutacja na rok akademicki 2017/2018 rozpoczyna się 12 czerwca i potrwa do 23 września 2017 r.



Konin.naszemiasto.pl Dołącz do naszej społeczności na Facebooku!


Soki i ich rodzaje. Co warto wiedzieć?
Soki zagęszczane powstają poprzez skoncentrowanie wszystkich wartościowych składników soku wyciśniętego z owoców lub warzyw. Otrzymuje się je poprzez odparowanie wody i aromatu. Soki nie z soku zagęszczonego tzw. NFC, czyli soki bezpośrednie. Otrzymuje się je z soku wyciśniętego z owoców, który jest poddawany pasteryzacji. Soki niepasteryzowane charakteryzują się bardzo krótkim okresem przydatności do spożycia i wymagają chłodniczych warunków transportu. Soki można rozlewać do butelek szklanych lub plastikowych typu aseptic, do opakowań kartonowych lub do opakowań bag-in-box.
Zdjęcia pochodzą z bazy x-bank gallery.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Rolnicy zapowiadają kolejne protesty, w nowej formie

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na konin.naszemiasto.pl Nasze Miasto