MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zagnieć krucho-drożdżowe ciasto. Przykryj je folią spożywczą...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 4

Zagnieć krucho-drożdżowe ciasto. Przykryj je folią spożywczą lub ściereczką i odstaw na około pół godziny, by podrosło.

Zobacz również

Jedni z ugruntowaną pozycją, a inni zaczynają. Gdańszczanie w kadrze na Euro 2024

O TYM SIĘ MÓWI
Jedni z ugruntowaną pozycją, a inni zaczynają. Gdańszczanie w kadrze na Euro 2024

W kinie Apollo w Wałbrzychu mistrzowskie animacje Hayao Miyazakiego

W kinie Apollo w Wałbrzychu mistrzowskie animacje Hayao Miyazakiego

Polecamy

Kompletnie pijana matka „opiekowała się” 2-latkiem

Kompletnie pijana matka „opiekowała się” 2-latkiem

AI pomoże w diagnozie? Ten przepis w kodeksie etyki lekarskiej wzbudza kontrowersje

AI pomoże w diagnozie? Ten przepis w kodeksie etyki lekarskiej wzbudza kontrowersje

Najlepsza maść na siniaki, stłuczenia i krwiaki. Kosztuje grosze i działa cuda

Najlepsza maść na siniaki, stłuczenia i krwiaki. Kosztuje grosze i działa cuda